Dr. Michael Laitman

A fénnyel egy szándékúnak lenni

Kérdés:

Általában időbe telik, hogy behatoljunk a Zohár szövegébe. Hogyan tudjuk meggyorsítani ezt a behatolást?

Válaszom:

Ez egy személy állapotától függ. Nekem legalább 20 percembe telik, néha 40, hogy érezni kezdjem a Zohárt és kapcsolódni tudjak hozzá, hogy együtt tudjak vele dolgozni, egyetlen megosztott lélegzetvételben, a hullámain úszva.

Olvasnunk kell és várni, hogy megtörténjen. De a felkészülési idő nem kidobott idő. Nagyszerű munka, egy idő, amiben hittel kell lennie, hogy a Zohár hamarosan fel fog tárulni a számára. Már tapasztaltátok ezt, és tudjátok, hogy ez hogyan történik. Megértitek, hogy minden amit tennetek kell, az csak folytatni és valamiféle kapcsolat fel fog nyílni.

Az ilyen korrekció erényén keresztül érezni kezdjük a Zohárt, és hozzánk közel álló dolognak fogjuk fel azt. Nagyobb megvilágítást kapunk belőle és a szöveg „játszik” velünk, ráébreszt minket a belső változásokra.

Ez időbe telik; a felkészülés ideje fontos, hogy kapcsolatot létesítsünk a könyvvel. Ez az idő nagyon fontos, és türelmesnek kell lenni, annyi időt adva neki, amennyi szükséges. Végül is, nagyon fontos, hogy ez megtörténjen, és az illetőnek biztosnak kell lennie benne, hogy kétségtelenül meg fog történni. Várni kell rá és vágyni; és ezt megtéve kapcsolatunk lesz a könyvvel.

Később látni fogod, hogy nem csak egy kép válik tisztává, de belső változások és érzetek óceánjába hatolsz be. Sok emelkedést és ereszkedést fogsz tapasztalni, ahogyan a Zohár balra vagy jobbara emel (a spirituális érzeteknek megfelelően). Nagyon tiszta és drasztikus jelenség jön létre benned, és érezni fogod, hogy a Felső Erő működik az anyagodon belül.

Mindezen keresztül, valaki fejlődése abban a tényben nyugszik, hogy vár a tanulásra, hogy korrigálja őt, azaz egységre vigye őt, a másik szeretete felé és a Teremtővel való egység felé. Ilyen oka van, hogy valaki olvas, és erősfeszítéseket tesz. Ebben az esetben az illető a Fény szándékával halad előre.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,610 seconds.