Dr. Michael Laitman

A globális krízis nem fantázia műve

Kérdés:

Nem gondolod, hogy a krízis csak néhány ember műve, akik profitálni akarnak ebből, míg a világ éppúgy működik mint azelőtt?

Válaszom:

Épp ennek az ellentéte. A pénzügyi helyzet a kezdete egy olyan globális krízisnek, ami az emberi tevékenysége összes területén jelentkezik: családban, oktatásban, tudományban, művészetekben, ökológiában, pénzügyekben, és így tovább. Ezért van szükség globális megoldásra: megváltoztatni a hozzáállásunkat a létezésünk okaihoz és értelméhez, és elérni a létezés legfelsőbb formáját.

A világunk egységesen ölt alakot. Egy ilyen rendszerben minden rész egyenlő, és függő, és a megoldásoknak egységesnek kell lennie, ami a világ teremtésének célja felé mutat. A világ globális természete most feltárul, és arra vezet minket, hogyan legyünk egységre lépett közösség.

A krízis testet öltése és a szenvedés nem más, mint a különbözőség testet öltése köztünk és az egységes Természet között.

Kérdés: Mi a megoldás a krízisre?

Válaszom: Nem tudjuk, hogyan oldjunk meg globális problémákat. Az elménket „különállónak” alkották, hogy bizonyos határokon belül oldjunk meg valamit, konkrétan. Most, hogy a közösségünk egy globális falu lett, a teljes függőséget és kapcsolódást tapasztaljuk meg a társadalomban, és a világ kiszámíthatatlanná válik számunkra.

Nem tudjuk, hogyan végezzünk számításokat ebben a rendszerben, a végtelen számú változóval, a végtelen számú szabad és szabadon kapcsolódó elemmel, amit az összekapcsolódott, globális rendszer megmutat. Ennek eredményeként az életet végzetesnek vesszük, anélkül, hogy terveznénk vagy megpróbálnánk azt megvizsgálni. A megfigyelésre való képtelenség tényként van elfogadva.

Ha egy illető lejön a piedesztálról, amire a természet felettinek állónak tette magát, és beismeri a Természet irányítását maga fölött, a hatalmunk a természet felett egy fatális illúzióként tárul fel. Meg fogjuk állítani a bolygónk szétrombolását, és sikerrel állítjuk azt helyre?

A jelenlegi krízis az emberiség létezése lényegének keresését mutatja meg. A megoldás az emberiség létezése lényegének meghatározásában rejlik.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.