Dr. Michael Laitman

Adj és még többet fogsz kapni

Kérdés:

Mióta részt vettem a 2010-es Zohár konvención, képtelen voltam koncentrálni a napi Kabbala leckékre. Elfelejtem a szavak jelentését és csak néhány mondatot tudok megragadni. Mit kellene tennem?

Válaszom:

Egy ember, aki Kabbalát tanul, mindig előrelép. Minden egyes pillanatban a vágy új mélysége és új Resimó tárul fel számára. Ez mindenkire vonatkozik, különösen azokra, akik részt vettek a 2010-es Zohár konvención. Nagyon előreléptek. És sajnálom azokat, akik nem vettek részt rajta.

Amit most érzel azok az erők, amik afelé nyomnak téged, hogy előrelépj. Mivel részt vették a konvención, nagy erőt kaptál a többi embertől, a leckéktől, a daloktól, a tánctól, és minden egyéb dologtól, ami ott jelen volt. Három napot a spiritualitásnak szenteltél és minden mástól lecsatlakoztál a világban. Így hatalmas erők hatása alá vontad magad, amik jelen voltak ott. Ennek eredményeképpen a vágyad most megnövekedik, és dolgoznod kell vele.

Mit kellene tenned? Az egyetlen mód, hogy képes legyél kezelni az erőt, amit kaptál a másokhoz való kapcsolódáson keresztül a Konvención, ha mindent amit kaptál, a terjesztés érdekében használsz fel, ahelyett, hogy egyszerűen tanulnál. A tanulmányok egyedül nem segítenek neked előrelépni. A Konvenció alatt járulékos erőket kaptál kívülről, és most kifelé kell vinned őket. Nagyszerű erőt kaptál, de hacsaknem helyesen használod, ez megmérgez és károsít téged. Ennek az erőnek rajtad keresztül másokhoz kell eljutnia, de ha ragaszkodni kezdesz hozzá, méreggé válik.

Az emberi lény olyan, mint egy sejt a testben, ahol minden kémiai anyagnak át kell áramolni rajta, hogy segítsen mindent továbbterjedni. Így a tanulás mellett, szükségünk van az anyag, és a Kabbala bölcseletének magyarázatainak terjesztésére. Te is megkapod ezt a felébresztést kívülről, és ennélfogva nem elég csak ülni és figyelni az órákra. A tanulás önmagában nem elegendő; adakozni is kell mások felé.

A Kabbala tudomány feltárult és már nem szükséges tovább rejtegetni ezt a tudományt. Emberek tömegeivel együtt kapod meg azt, és csak folytatnod kell és ugyanilyen módon terjeszteni azt. Azért, hogy a spirituális test egészséges legyen, vissza kell adnod azt a hatalmas erőt, amit megkaptál.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,630 seconds.