Dr. Michael Laitman

A szándék ami erőt ad

A Kabbala tudománya alaposan beszél a szándékokról: mire kell gondolnunk, törekednünk és vágynunk. Viszont a gyakorlatban a törés korrekciója a gyökerünkben van, a törés, ami a gyökérben történt sok lélekdarabra. Így a korrekció a lelkek egyesítéséből áll. Ez a legfontosabb szándék, aminek minden cselekedetünkben jelen kell, hogy legyen.

Ezzel a szándékkal, a valóságunk felfogása meg fog változni, az élet, evilág, a spirituális világ, a Teremtő, önmagunk és a környezetünk felé tanúsított hozzáállásunkkal együtt. A legfontosabb dolog, hogy vágyjunk az egyesülésre, hogy összekapcsolódjunk egymással, amikor a kapcsolat korrigálásán keresztül közöttünk az elutasításból és a gyűlöletből, agy egységre és a szeretetre változunk, és a Teremtő fel tud tárulni ebben a kapcsolatban.

Ennek kell lennie a fő szándéknak a Zohár könyvének tanulása közben, mert ez erőt ad hozzá, hogy tényleg korrigáljuk a törést bennünk.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.