Dr. Michael Laitman

Elérni a helyes kérést

Kérdés:

Hogyan lehetek biztos benne, hogy a kérésem helyes és a korrekció felé mutat?

Válaszom:

Ha egy személy együtt tanul velünk, a szándékai folyamatosan korrigálódnak, egymás után és végül egyesülnek. Olyan, mintha „vírusos” korrekció történne a barátok között. Megadjuk egymásnak a lehetőséget, hogy legyünk korrigálva, mivel egyetlen lélek-rendszerré vagyunk összekapcsolódva. Ez a legnagyobb korrekció az összes lehetséges korrekció közül.

Egymaga egy ember nem lépes semmire, de ha megvan a vágya, és megpróbál egyesülni másokkal, ez annyira fog működni, amennyire az egója (Fáraó, vagy a szív nehézsége) megengedi azt. Ennélfogva egy személynek nem kell számítást végeznie hogy az erőfeszítései sikeresek voltak-e. Egyedül nem fogja magát kijavítani egy ember, és nem is tudja helyesen értékelni a szándékát.

Összekapcsolódva kell tanulnunk, hogy érezzük az egységünket a tanulmányok előtt, és törekedni, hogy egy emberként tanuljunk, egy szívvel, hogy a körülölelő Fényt magunkra vonjuk.

Minden lecke egy lehetőséget ad arra, hogy egyesüljünk és magunkra vonjuk a Reformáló Fényt, és minden óra olyan, mint a Tóra megkapása a Sinai hegy alatt. Végül is meg kell kapnunk a Tórát, ami a Reformáló Fény. Ahogyan írva van, „Megteremtettem a gonosz hajlamot, és megteremtettem a Tórát, annak kijavításának eszközéül.” Ennélfogva a Sinai hegy alatt állunk minden egyes pillanatban. A Tóra megkapása, a Reformáló Fény megkapása olyan feltételkor történik, amikor egy ember vagyunk, egy szívvel.

Az egyéni kalkulációk nem alkalmazhatóak; a siker mindenkitől együtt függ, mindenkitől a saját képességének mérten, egyesítjük a feltételeket, amit Fentről kaptunk.  A siker az egyesített erőfeszítéstől függ, ami alulról jön hozzánk. Ennek eredményeképpen, az erőfeszítésünk nagy mértékben egységre lép, és végül megtörténik a feltárulás.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,662 seconds.