Dr. Michael Laitman

Hadd legyek együtt mindenkivel

Nemsokára a Kabbala tudományára nagy igény fog megjelenni, mert enélkül egy ember képtelen túlélni egy teljesen globális világban. Egyre nyilvánvalóbb, hogy nincsenek vágyaink vagy minőségeink, amik kapcsolódnak ahhoz a világhoz, ami jelenleg feltárul nekünk.

A Fény a Zohár könyvéből megteremti az érzetét, és megértését a globális egységünknek. Ebből egy lehetőséget kapunk, hogy megértsük ezt a világot, hogy helyesen lássunk a mátrixon keresztül, amit a Fény teremt bennünk. És akkor vágyunk a természet erejére, ami most tárul fel előttünk a globális világban, hogy ugyanilyen módon kezeljen minket, és tegyen minket érdemessé rá. Azt szeretnénk, hogy a belső rendszerünk legyen hasonló a természet rendszeréhez, ami körülvesz minket.

Ezt megelőzően mindig úgy tűnt, hogy a természet felett állok, és én irányítom azt. Viszont most megértem, hogy ez nincs így, és egységre akarok lépni a természettel, ami globális, integrált, hatalmas, egész és tökéletes. Ezt az integrált erejét szeretném használni, az egységét. Most már látom, hogy én vagyok az egyetlen romlott rész, az egyetlen rész, ami nem integrált. Csak az egóm választ el a természettől.

Tehát hagyjuk, hogy a természet ereje lerombolja az egoizmusomat, és tegye lehetővé, hogy együtt legyek a többiekkel! Ebben látom a megváltásomat!

cst

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 1,055 seconds.