Dr. Michael Laitman

A spirituális munkában a felkészülés mindent meghatároz

Kérdés:

Március 16-án egy felkészülési esemény lesz a mini kongresszusra, ami húsvétkor lesz. Tényleg fontos ez a felkészülés arra való tekintettel, hogy a Kongresszus csak négy órán keresztül fog tartani? Nem mehetünk csak úgy oda, hogy mindent ott tapasztaljunk meg?

Válaszom:

Valójában pont ellenkezőleg: Ha készen lettünk volna egy három napos kongresszusra, ahogyan az Februárban megtörtént, nem lenne szükség akkora felkészülésre, mert elég lenne a kongresszuson felkészülni. Például, a nap első részét felkészüléssel tölteném, és akkor lenne idő magamba szívni mindent a következő két napban.

Viszont ha négy órára jövök és nem készültem fel, akkor az órák úgy fognak eltelni, hogy nem szolgálják az előrejutásomat. Ennélfogva minél rövidebb az elkövetkezendő találkozó, annál többet és annál aprólékosabban kell rá felkészülnünk.

Nagyon ajánlom, hogy nézzétek meg a mini-Kongresszus oldalát és barátkozzatok azzal, ami ott fog történni, és idő előtt gondoljatok rá. Minden a felkészüléstől függ; a valódi esemény alatt nem lehet már megváltoztatni semmit. Ennélfogva a legfontosabb dolog, az hogy hogyan készülünk fel rá.

Ugyanez jellemző az összes spirituális munkánkra. Mielőtt az ember átmenne a Mahszomon és be nem lép a spiritualitásba, minden munkája azon nyugszik, hogy felkészüljön az átmenetelre. Nem fog megtörténni, ameddig valaki nem lesz teljesen felkészült.

Minden nehéz munka ami szenvedést okoz nekünk az „Egyiptomi rabszolgaságban” szükséges, hogy felkészítsen minket a menekülésre, és a menekülés csak akkor történik meg, ha a felkészülés teljesül..

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.