Dr. Michael Laitman

Újra találkozni a közös lélekben

Kérdés:

Mi az előnye a közös lélek összetörésének?

Válaszom:

Ennek szemléltetésére egy televízió felszerelést jól használhatunk. Bár ez egy bonyolult szerkezet, mindenki tudja, hogy hogyan nyomja a gombokat, és hogyan használja azt; a működtetése gyermekek számára sem okoz problémát. DE képzeljük el, hogy a TV teljesen összetörik, apró részeire, nincs más választásom, minthogy rendbe hozzam azt. Csak gondoljunk bele, mennyire okosak leszünk miután összerakjuk azt! Meg kell ismernem hozzá az egész szerkezetet: minden műanyag és fémrészt, minden kábelt, és összetevőt, a kapcsolásukat és a kapcsolatukat, minden törvényt, ami azt irányítja, hogyan működnek együtt a részek. Egy teljes és átfogó törésről beszélünk, tehát mindent ismernem kell, hogy képes legyek megjavítani azt.

Ennek megfelelően, a spiritualitásra való törésre tekintettel, megértem, hogyan van elrendezve, és Ki teremtette azt.  Mi mindünket az Ő teremtésébe tesszük, és képesek leszünk megérteni a Teremtőt magát. Más szavakkal, a törés előtt Adam HaRison közös lelke teljesen különbözött a törés és a korrigálás utánitól. A törés és az egyesítés miatt, az ösztönös tudás helyett, hogy hogyan nyomkodjuk a gombokat, és tegyünk meg dolgokat az állat szintjén, amire a természet kényszerít minket, hogy megtegyük azokat, az egész Teremtést a sajátomnak tudhatom, elérem a Korrekció végét, ahol az egész teremtés a sajátom lesz, és ezzel elérem a Teremtő elméjét.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.