Dr. Michael Laitman

Rashbi rendszere feléleszti a közös lelket

A Kabbalisták akik Rashbi, a Zohár könyvének szerzője előtt éltek, hoztak létre korrekciókat a lelkek közös rendszerében egy magasabb szinten. A Rashbi rendszere közvetlenül kapcsolódik hozzánk, és ennek okán mi a Zohár könyvét tartjuk elsődrendű forrásunként. Azáltal, hogy korrekciókat végeznek a törött lelkek rendszerében, a Kabbalisták speciális kapcsolatot hoztak abban létre, egy általános korrekcióra felkészítve azt. Ők felélesztik ezt a rendszert, Fényt hozva abba a kapcsolatok csatornáin keresztül, melyeket ők azon belül létrehoztak.

Ennél fogva mi most képesek vagyunk felemelkedni, és korrigálni magunkat ezen a rendszeren belül. Azáltal, hogy korrigálja magát a lélek nem csak magát változtatja meg, az ugyancsak korrekciót hoz az összes többi lélek számára is. Azonban vannak bizonyos lelkek, mint Rashbi lelke, melyek elsőrendű szerepet játszanak a korrekcióban. Ők egy specifikus szintet teljesítenek, és elkészítik az alapokat az összes többi későbbi korrekció számára.

Úgy tűnik nekünk, hogy a korrigált lélek egy elszigetelet része a rendszernek. Azonban ez nem így van. A lelkek teljes rendszere integrált, mint egy holografikus kép, mindegyik rész tartalmazva a teljes képet. Másrészről, minden egyes rész benne található a teljes képben, és mindegyik másik részben ugyancsak. Én a lelkek rendszerének része vagyok, a teljes rendszer bennem található, és én is benn vagyok foglalva a rendszer minden egyes részében.

A lélek nem az egész egy része – az el van oszolva a teremtés teljes rendszerében. Az behatol a Végtelen Világ teljes Malchut-jába, tulajdonságaival. Ez igau mindegyikőnkre. Amikor mindegyik személy kiegészít mindenki mást, akkor a lelkek egy hatalmas szféráját kapjuk, ahol a Rashbi rendszere a korrekciót nyújtja a teljes rendszer számára. Ezen a rendszeren keresztül kapjuk meg azt a Fényt, mely korrigál és megtölt minket.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.