Dr. Michael Laitman

A két út ami előttünk áll

Minden, amit a mai napig tettünk, az csak játék volt, amiben a spirituális erők hatottak ránk felülről, átvezetve minket az összes történelmi időszakon, amelyen keresztül kellett mennünk. Ezek az erők váltották ki a nemzetek fejlődését, anélkül hogy megkérdeztek volna minket, hogy akarjuk-e vagy sem.

Mindazonáltal teljesítettük a felkészülésünket a korrekcióra, és mától kezdve el kell kezdenünk a korrekció kivitelezését. Ez az, amiért elsőnek a történelem folyamán a Kabbala tudománya feltárult az egész világnak. Ez a korrekció módja, hogy felfedjük a Teremtőt, a Fényt, a korrekció erejét. Ez most lett felfedve, mert ez az első alkalom, hogy el kell vezetnünk magukat a korrekcióhoz.

Mostantól kezdve két út áll előttünk: a természetes út  (Beito)  és az az út, melyen felgyorsíthatjuk a fejlőésünket. (Ahishena). Ha részt veszünk a saját korrekciónkon, akkor a jó utat fogjuk választani, de ha nem akarjuk a ránk háruló részt vállalni, akkor hátra maradunk, és a lustaságunktól szenvedni fogunk.

Akkor ahelyett, hogy a Felső Erőt a korrekciónkat tekintve jónak é segítőkésznek éreznénk, a saját nem korrigált vágyunkat különböző problémák formájában érzékeljük,. Ez változhat a kisebb családi és egészségi problémától a világháborúig és önpusztításig Ez az amitől minden Kabbalista óv minket, csakúgy mint  a próféták előttük.  Minden próféta a Messiás koráról beszél, ami most elérkezett.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,670 seconds.