Dr. Michael Laitman

Végezetül készen állunk a korrekcióra

A világ korrekciójának folyamata egy hosszú menet, amely különböző állapotokból áll, ahol minden lélek kitölti a saját részét. Keresztül mentünk Adam HaRishon közös lelkének elpusztításán, aztán a Babiloni kivonuláson, a spirituális születésen, és a spirituális szint későbbi zuhanásán  az Első Templom lerombolása alatt. Ezt követte egy új spirituális szinten való feltámadás és egy újabb zuhanás a Második Templom idején.

Most közeledünk ahhoz az állapothoz, ahol az összes korrekcióra tervezett vágy teljes mértékben készen áll rá. Az összes felemelkedés süllyedés, pusztulás és forradalom után, amiben részünk volt az egész történelem során,  minden vágyuk össze lett keveredve. Ennek eredményeként minden ember tartalmaz adakozási és kapási vágyat valódi kombinációban. A vágyak most készek a korrekcióra, és ez az, amit meg kell most tennünk.

Ezért a cél, ami elöltünk áll, a korrekció. Ez az első eset, hogy mi nem mint akarat nélküli dolgok működünk,  ami alárendeli magát valaminek, anélkül, hogy részt venne  bene. Ellenkezőleg, a korrekciónkban teljes éberséggel kell részt vennünk, saját erőfeszítésünkkel, saját akaratunk mentén. A korrekciót saját erőnk virtusával kell realizálnunk, olyan mértékben, amit a Felső Kormányzat megenged nekünk.

Ez az amiért a történelemben először elkezdjük tanulmányozni, hogy „Kik vagyunk” és hogyan kell mindegyiküknek megváltoznia, és mindezt együtt? A Kabbala tudománya megtanít minket hogyan éljünk korrekt módon abban a valóságban, amiben létezünk.

ft

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 1,094 seconds.