Dr. Michael Laitman

Belépés a Rashbi által létrehozott rendszerbe

Annak érdekében, hogy belépjünk és részévé váljunk annak a rendszernek, melyet Rashbi hozott létre számunkra, a személynek először is át kell élnie a spirituális embrió (Ibur) állapotát. Én megpróbálom eltörölni magamat abban az állapotban. A jelenlegi Kabbalista csoport segítségével eltörlöm önzőségemet. Ezzel a csoporttal együtt, megpróbálom magamat ahhoz a Felső Rendszerhez csatolni, melyről a Kabbalisták beszélnek, és ott próbálok növekedni.

Elkezdem magamat egy olyan csoportban találni, mely magasabban van, mint magam, amekkora mértékben képes vagyok magamat a csoport előtt lenullázni. És akkor elkezdem látni egy még magasabb rendszer erőit magam és a barátok között, amekkora mértékben én erősítem a kapcsolatomat a többiekkel.

Rashbi rendszere segít nekem mindebben. Ebben a rendszerben ugyanazon Kabbalisták csoportja, aki korrigálta magát a legfelső 125. szintig a közös lélek összetörése idején, először is úgy szolgál engem mint egy anyaméh (az én Ibur állapotomban), és utána gondoz engem (Chagat), és elhozza a Mochin Fényét számomra (Chabad). Az összes Fény ami keresztül hatol a három vonalon a törött lelkek felé, keresztül megy ezen a rendszeren, mely összekapcsol minket a Végtelen Világgal.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,146 seconds.