Dr. Michael Laitman

Egyesítsen a Fény minket

Amikor összejövünk, ahelyett, hogy gondolkodnánk azon, hogy egyesülni akarunk másokkal, azon kell gondolkodnunk, hogy azt akarjuk, hogy a Felső Fény egyesítsen minket. Felső Fénnyel való kapcsolat nélkül bármilyen más egyesítés hamisnak bizonyul, és még nagyobb zavarhoz vezet.  Ezt világossá kellett tenni a körülöttünk lévő emberek számára. Máskülönben, úgy néz ki, hogy szeretetről és barátságról ugyanolyan módon beszélünk, ahogy ezt más emberek és szervezetek csinálják ezen a világon.

Nem ugyanarról a dologról beszélünk, amit a mi világunkban azon értünk, hogy „szeretet.” A szeretet, amiről mi beszélünk, az a Felső Fény tevékenysége. Szeretet ennek a tevékenységnek eredményeként születik.  Jelenleg nem igazából tudjuk, hogy mi ez, mi csak használjuk ugyanazt a szót rá. Valójában a szeretet egészen más, mint amit most képzelünk róla.

Ahhoz, hogy érezzük a szeretetet, a Fényt akarjuk érezni közöttünk. Ez az az erő, ami összeköt minket az egésszel. „Én és Te” csak annak  eszközei, hogy ezt az erőt feltárjuk. Mi az igazi oka számomra, hogy a te oldaladon legyek? Szükségem van rád, azon pontos okból, hogy feltárjuk a Teremtőt. Ezért használlak téged és vica versa. Csak amikor a Fény jön, és létrehoz egy kapcsolatot közöttünk, akkor fogom megérteni, hogy mit jelent szeretni téged most és nem előbb. Úgy tűnik nekem, hogy ha előbb szeretlek téged, mint ez történik, az csak illúzió .

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.