Dr. Michael Laitman

Hogyan egyesülhet az emberiség?

A teljes működésüket a Teremtő biztosítja, aki kitölti a tereket bennünk. Így el tudod képzelni, hogy milyen gyümölcsözőek az emberiség erőfeszítései, hogy maguktól egyesüljenek,

Ma az emberiség globális problémáit tárjuk fel, és összekötözve találjuk magukat. Ezáltal  tanusítjuk a Felső Rendszer kinyilatkoztatását, az összeköttetést közöttük. Megpróbálunk elérni néhány megegyezést, megállapítani néhány kapcsolatot ezen a szinten, de semmi haszon.  Kompromisszumok elérése volt csak lehetséges, amíg a globális rendszer fel nem tárult. Ma ez már többé nem működik.

De ezért fel kell tárnunk, hogy Ki tölti ki a teret közöttük. Ezen „középszerű ember” nélkül,  – a Teremtő— senki nem fogja megszervezni a kapcsolatot a többiekkel.. Ígyhát, megtapasztaljuk a krízist családi környezetben, a gyerekekkel, a rokonokkal és virtuálisan mindenkivel. És ez a probléma csak növekedni fog.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,602 seconds.