Dr. Michael Laitman

Társuljunk az anyai természettel

Létezik a természetben egy üres tartomány, és ez azért van, hogy legyen szabad akaratunk. Azért van ez az ember számára, hogy gondoskodjon magáról,  és kiteljesítse saját fejlődését,

Ez azt jelenti hogy sietve kell egy gépet építeni, ami úgy működik, mint egy inkubátor, hogy összeállítsuk, hogy melyik természeti fajta nem akar teljesíteni.  Tételezzük fel, hogy a természet egy fajtája az embriót csak hat hónapig fejleszti, és az utolsó három hónapra magára hagyja. El kell helyeznünk az embriót egy inkubátorba, hogy kiegészítsük a hiányzó fejlesztéssel, támogatva a teljes kilenc hónapra.

Ez az ami a lelkünk fejlesztésével történik. Képzeld el, milyen állapotban vagyunk, Először mi az anyai természet élő testében létezünk, ami felemel és gondoskodik rólunk, egy bizonyos állapotba kerülünk. Hirtelen megállunk, és  azt mondjuk „ Mostantól kezdve tegyük ezt a magunk módján, és a legjobban, ahogy lehet. „

A természet tett téged az emberi szintre, de ez az a szint, ahol magadat kell felépítened. Viszont nincs a világunkban semmi, ami magyarázatot ad nekünk arra, hogy mi az az emberi,  a beszélni tudó szint.

Az ember  az, aki a Teremtővel szemben áll, az egyetlen tudomány, ami elmagyarázza, ki a Teremtő,  az akcióit, vágyait szándékait és céljait is elmagyarázza, ez a Kabbala tudománya. Ezért van olyan nagy szükségünk rá.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,608 seconds.