Dr. Michael Laitman

Készülj fel, hogy megváltoztasd az érzékelésedet

Ki Ő, a Teremtő? A Teremtő, az én jövőbeli magasztos állapotomnak belső érzékelése addig a fokig, amíg el tudom képzelni. Mindenkor, amikor változom, a Teremtőt egy új formában képzelem el. Ezért hívják Őt Bo-reh-nek (jöjj és láss).

Meg kell értenünk, hogy  nincs itt semmi abszolút  és változatlan. Minden a személy értésén, észlelésén és felfogásán múlik. A valóságban nincs örök és változatlan igazság  Fel kell készülnünk az érzékelésünk eme megváltozására. Valami ami fekete volt, most fehér lesz és vica verza   A dolgok teljes attitüdje, értékelése és szemlélete meg fog változni.

Úgy tűnik nekünk, hogy ez egy kissé ingatag rendszer, aminek nincs szilárd alapja  Másrészt, ez ad nekünk egy új, teljesen unikum  alapot, amit ok fölötti sorsnak hívunk. Más szóval az egoista vágyban  lehetetlen olyan konkrét tudáshoz jutni, amit kőbe lehet vésni, és ami soha nem fog változni.

Ez a fluktuáló igazság aktuálisan arra bíztatja a személyt, hogy keressen egy szilárd alapot. És ez a keresés  az embert elvezetí a megingathatatlan igazságig, amit a spirituális világban tártunk fel  A szilárd alap a sorsban található, az adakozás erejében, inkább, mint a kapás erejében. Azokban a tényekben van feltárva, amelyek az ész és az érzékek felett vannak. – az adakozás szintjén, a Bina.-ban

Hirtelen világossá válik, hogy nincsenek olyan dolgok, amik tagadják egymást, nincsenek dolgok, amik ellentétben vannak egymással. Hanem kiderül, hogy összekötve és kiegészítve egymást, mindannyian az egész egy szingli, tökéletes részévé válunk. Az ember látja, hogy a Fáraó, a Teremtő, a személy maga, a kígyó mind a szinguláris egész részei. Ez a tökéletesség a személynek úgy lesz feltárva, mint a merev és változatlan alapja az összes akciójának.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,613 seconds.