Dr. Michael Laitman

Spirituális inkubátorunkat építve.

Nem tudunk megmaradni a Kabbala tudománya nélkül, ami közvetlenül a Teremtőtől hoz el  minket. Elmagyarázza, hogyan tanulmányozzuk őt, hogyan építsünk egy inkubátort a fejlődésünkhöz, és hogy hogyan alkalmazzuk a természet adatait.  Szükségünk van erre a tudásra, mert nem alkothatunk valamit a semmiből. Meg kell szabályoznunk azokat az erőket, amiket a természet adott nekünk.

Ha nem csináljuk ezt magunktól, a Teremtő segít nekünk. Ha nem építjük fel a környezetet (az inkubátort a fejlődésünkre) felhasználva azokat az erőket, amire szükségünk van, ,a Teremtő megmutatja nekünk, de ezt az ellenkező oldalról teszi. Ezen az úton mutatja meg nekünk, hogy a mi kapcsolatunk ezekkel az erőkkel megtévesztő és hamis

A Teremtő épít egy inkubátort nekünk,  de a mi nézőpontunkból töröttnek látszik Ha elkezdjük felépíteni a struktúráját, látjuk, hogy a mi attitűdünk törött és nem az inkubátor.

Az inkubátor rendben van. Ahogy megváltoztatjuk az attitűdünket, elkezd működni, gondoskodik rólunk, és esélyt ad nekünk arra, hogy a jövő „kisgyermeke” legyünk. A működése a mi részvételünktől függ.  Az állapot az ellenkezője az előző élettelen, növényi és állati állapotunknak, közben a természet működött, és nem mi.  Ekkor, meg kell csinálnunk a saját befektetésünket és kutatásunkat, és a rendszer önkéntes felállítását Más szavakkal felépítünk egy mechanizmust, ami helyettesíti a Teremtőt.,ha sikerül hasonlóvá válnunk Vele.  Folytatjuk a munkát, amit ő célzatosan hagyott befejezetlenül, hogy mi fejezzük be. Ezt a gépet én konstruáltam annak az erőnek a segítségével, amit Ő adott nekem; én vagyok az, aki a Teremtőt felépíti, és ezáltal több tudással és megértéssel fogok rendelkezni, hasonló leszek Hozzá.

A Teremtő (a Fény, aki reformál) a környezet, a tanár és a Kabbala könyvei ( minden, ami megerősíti a spirituális fejlődésünket),mind az inkubátorunkká válnak. Optimálisan kell megszerveznünk, hogy a Teremtő gondoskodjék rólunk, és a tökéletes állapotba vigyen minket, ami azt jelenti, hogy megváltoztat minket, hogy hasonlóvá váljunk  Hozzá. Ez a folyamat a spirituális  „kisgyermeknek„ való inkubátorrá válik, ez az,  ahogy a lelkünket kezelni kell.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,627 seconds.