Dr. Michael Laitman

A teljes emberiség száműzetésben van

Manapság az emberiség mint egész nagyon közel van az Egyiptomból való kivonuláshoz, Egyre több ember érzi, hogy  revideálnia kell életének értékeit és új prioritásokat kell felállítania. Minden személynek el kell végeznie saját számításait. Mi célból élt eddig és miért?

Vannak szituációk az életben, amikor a túlélésért folytatott küzdelem, a létezésért , elnyomja ezeket a kérdéseket. Mindenesetre általában felmerül a kérdés az élet értelméről, amikor az ember úgy érzi, hpgy elért „valamit” az életben, tekintet nélkül arra, hogy milyen szinten van. A kérdés , ami felmerül benne emelkedettebb, mint mindennapi élete.

Látjuk, hogy ez a kérdés az emberiség nagy szegmensét foglalkoztatja. Ez tudattalanul történik meg, és „szétmállik” bennünk. Ezért történik a Kabbala Terjesztése.  Ez megmagyarázza, hogy mi történik a korszakunkban, miért szenved egyre több ember depresszióban, követ el öngyilkosságot, használ drogokat, válik el, és miért nő a terror hulláma. Ez megmagyarázza, hogy az élet értelmének jelentősége iránt érdeklődés növekszik, és nem távolodik tőlünk, mi történik a gyerekeinkkel, és nem szabadulunk meg ezektől a kérdésektől még egy személy szerint velünk törődő pszichológussal sem.

Az emberiség tudattalanul is készülődik egy új korszak bekövetkeztére. Vagy a szenvedés által, vagy tudatosan törekszünk kapcsolatba kerülni egy spirituális edénnyel(Kli), beleásva a természetbe, ahol mi az életet öröknek és tökéletesnek fogjuk fel.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,678 seconds.