Dr. Michael Laitman

Lelkünk kutatásában

Kérdés:

Milyen vágy tartozik bennem a „kőszívhez”, ami egészen a legvégén lesz korrigálva, a végső korrekció alatt?

Válaszom:

Minden vágy, ami a Kabbala tudományában van tárgyalva, úgy mint GE, AHP, és a kőszív, ezek széttört vágyak. Valamikor mi össze voltunk kötve általuk, de ez az összekötetés darabokra hullt. Ezek a vágyak egyáltalán nem irányítanak ezen világ kiteljesítéséhez.

Tényleg, a széttört vágyak, amelyek köztünk léteznek, valójában a köztünk lévő kapcsolatok hiányai, de mi nem érezzük őket. Akárhogyis én valóban érzem azt, hogy nem vagyok összekötve veled, hogy én hiányolom az összekötést, és hogy ez szét van törve. Valóban sajnálom, hogy nem szeretlek?

Még csak nem is érezzük a vágyat, ami korrekciót igényel. Mostantól kezdve nincs semmi amit korrigáljunk, mert nem látjuk, hogy mi hiányzik és van széttörve. Ezért van az, hogy senki nem érez vágyat ami a lélekhez tartozik, kivéve azt az egyedi pontot a szívben ahol mi már felébredtünk).Ez lesz a lelkünk kezdete, ha megkülönböztetjük összeköttetésünket a benne megkívánt korrekcióktól.

Ugyanakkor a normál emberi vágy nem viszonyul más lelkekkel való kapcsolatunkhoz. Ezért van az, hogy nincs még lelki, hanem csak anyagi, testi vágyunk, ami nincs kapcsolatban a lélekkel.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,109 seconds.