Dr. Michael Laitman

Az internet egy egyedi eszköz a kapcsolódásra

Mostanában, amikor a globális válság nyilvánvalóvá válik, úgy érezzük, szükség van egy megfelelő globális rendszer kiépítésére- Baál HaSzulám azt írja, hogy a közösségünknek alkalmazkodnia kell az új feltételekhez, amit a természet megkíván. A válság nyilvánvalóvá teszi, hogy a természettel kell egyenlőnek lennünk, vagy az általános összekapcsoltsággal.

Látom, hogy lehetséges fokozatosan kiépíteni olyan szeretetkapcsolatokat, ami az adakozásról szól és hasonlóak a természethez. Ezt a virtuális világban is meg lehet tenni; vannak emberek a világon, akik kapcsolatban érzik magukat egymáshoz és a létezést együtt tapasztalják meg. A létező kommunikációs eszközök közül csak az Internet tudja betölteni a kapcsolat szerepét; ezt nem lehet fenntartani televízión, újságokon, vagy könyveken keresztül.
Csak a világháló tudja kielégíteni a terjesztés követelményeit és az egységét, hogy kialakítsuk a hasonló gyermeke és felnőttek felemelésének globális rendszerét. Csak ez tudja megadni a globális  kapcsolatot az egység általános formájában. Akkor mi mind érezni fogjuk egymást a kapcsolat csatornáin keresztül, és elérjük a spirituális kapcsolatot.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,139 seconds.