Dr. Michael Laitman

A kölcsönös garancia egy belső szándék

A Teremtő folyamatosan összezavarja a személyt azzal, hogy akadályokat tesz elé a spirituális útján. Így történik, hogy a boldog történések jobban összezavarnak minket, mint a bajok. Hirtelen különleges lehetőségeket tárunk fel, sikerünk lesz az üzletben, egy érdekes utazára mehetünk, és sok kisebb kísértés jön hozzánk minden pillanatban.

Ez azt okozza, hogy elkezdjük feltárni, hogy nincs képességünk irányítani az állapotunkat a környezet támogatása nélkül, amit „kölcsönös garanciának” hívnak. Ha nincs megy az globális, univerzális támogatottságunk, több ezer emberrel, akik fel akarják tárni a Teremtőt, minden akadály ellenért, amit elénk helyez, nem mehetek túl a „49 kapun” – az akadályokon, amik elválasztanak engem és a Teremtőt. És akkor nem tudom elérni az utolsó, 50. kaput, ahol egyesülök Ővele. (40 jelenti a távolságot a Malhuttól a Bináig és 10 a saját szerkezetem. Együtt 50-et tesznek ki.)

Ha nem vagyok olyan emberekhez kapcsolódva akik ugyanezt teszik, akkor váge számomra, és sosem fogom elérni a célt. Több élet alatt kitűzöm ezt a célt, és sajnos ez történik az emberekkel.

Még a hagyományos tudomány is feltárja most, hogy az emberi gondolatok egymáshoz kapcsolódnak, és csodásan átalakulnak a világ egyik részéről a másikra.  tudósok elmagyarázzák, hogy a természetünk az, hogy szinkronban gondolkozzunk. Viszont mi, akik Kabbalát tanulunk, megértjük hogy mi egyszerűen a vágyainkon keresztül csatlakozunk egymáshoz a lelkek közös rendszerén belül. Ezért a gondolataimat és a vágyaimat átadom másoknak.

Sőt mi több, ha a spirituális cél felé vágyódunk, akkor ezzel a gondolattal aktívan gyakorolunk hatást mindenkire, és ez szétterjed az egész rendszeren keresztül A kölcsönös garancia az a belső szándék, olyan, mintha SMSt küldenénk egymásnak a telefonon, A kölcsönös garancia az, amikor a spiritualitásra gondolok, vágyom rá és égek a vágytól, hogy mások is ugyanerre a célra gondoljanak. Ekkor legyőzöm a halál angyalát.

Ha mások nem gondolnak erre, akkor semmi sem fog segíteni nekem és sosem leszek megtenni a helyes számítást. Mindig eltérít valami más. Nem lesz meg az alapom, a kapcsolódó háló, ami úgy tart engem, mint egy anya ahogy a gyermekét tartja. Enélkül lehetetlen elérnünk a célunkat.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.