Dr. Michael Laitman

Izrael földjének öröksége.

Izrael népe nem tér vissza addig földjükre, míg teljesen nem egyesültek. IZRAEL NÉPE EGY OLYAN CSOPORT, AKIKET ABRAHAM SZERVEZETT ÖSSZE, KIVÁLASZTVA ŐKET A BABILONIAK KÖZÜL. Ő  AZ EGÉSZ VILÁGOT AKARTA KORRIGÁLNI, DE CSAK NÉHÁNY EZER EMBERT SIKERÜLT ÖSSZESZEDNI A CSOPORTJÁBAN.

Mindazonáltal  Tóra nem beszél történelmi eseményekről, hanem belső állapotokról, amin az emberek keresztül mentek. Ábrahám tulajdona bennünk alakítja vágyaink egy részét, és azokat a részleges korrekcióhoz vezeti, és aztán egy romboláshoz (a Templom lerombolása, a leszállás a spirituális szintről a száműzetésbe)

A Száműzetés a vágyak számára kivánatos, amelyeknek spiritualitásban(Izraelben) kell lenniük, összekeverve a  vágyak maradékával) amelyek nem mentek át spirituális felemelkedésen, és megrázkódáson( a „világ népeinek” hívjuk)  Az összekeverés után, és egymásba való beágyazás után, mind fel van készítve a korrekcióra. Más szóval mindennek van egy olyan része, ami volt a spiritualitásban, és egy része, ami nem.

Azok akik átmentek a felemelkedésen és a megrázkódáson az elsők kell , hogy legyenek, akik korrekció al kerülnek, mert tartalmazzák a Reshimotot (Előző állapotok adatai)  Ezután mások felébrednek.  Mindenkinek itt kell lennie, hogy megértse Izraelt belül, ami  a Teremtő felé irányuló vágyakat jelenti, ami nem éri el a földjét (Eretz) vagy egy korrigált vágyat (Ratzon) jelent, egyenesen a Teremtő felé irányulva  (ISRA-EL), amiben a Teremtő feltárul, amiben mindannyian egyesülnek, egy emberként, egy szívvel,

Ez az amit a Kabbala kérése hozzánk írányít. Nekünk ezt a lelkünk egy kis részében kell létrehozni, ugyanúgy mint a Világ össze Kabbalista csoportjának nagy részében és egy még nagyobb részében a léleknek, amely magában foglalja az egész emberiséget. Tehát ez a szükséges követelés  elkezdi létrehozni a kezdetet egy nagyon materiális szintről.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,640 seconds.