Dr. Michael Laitman

A spirituális kapcsolatok rendszere

Ahogy Baal HaSulam állítja, hogy az egész világ egy család. Valóban az on-line rendszernek amit meg akarunk alkotni, minden személyen működnie kell, mint egy Kabbalista csoport, ami segít neki új kapcsolatokat építeni, és új attitüdöket magáról, a barátairól, és széles e világról.

Fel akarjuk építeni ennek a struktúrának az alapját az Interneten, hogy egy rendszerbe kapcsolódjunk, tekintet nélkül a felhasználói nyelvre, a helyre, vagy bármilyen más tényezőre. Ennek egy független önvezérelt struktúrának kell lennie. Ami mindannyinknak segít a spirituális előrehaladásban.

Más szóval, létre kell hoznunk egy mesterséges rendszerét a spirituális kapcsolatnak köztünk, ami azonos azzal az unióval, ami a lelkeink között létezik. A Kabbalisták azt tanácsolják, hogy csatlakozzunk egy csoporthoz, és kezdjük el építeni a kapcsolatot vele, mintha már a spiritualitásban lennénk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.