Dr. Michael Laitman

Középen egyesülni

Minden nehézségünk azért van, mert a dolgok világában élünk. És ebből akarjuk feltárni a spirituális világot Azért, hogy feltárjuk, a vággyal felkészülve kell jönnünk, és az edénnyel, ami már két vonalat tartalmaz, úgy hogy azok egyesülhetnek, egy középső vonalban, mert pontosan a középső vonal fejezi ki a Fényez való hasonlóság mértékét.

A két vonal nélkül, a jobb és baloldali nélkül, lehetetlen őket egyesíteni harmóniában,és felépíteni a Fény tulajdonságát közöttük, Sem a jobb, sem a bal vonal nem birtokolja a Fény tulajdonságát,. ez tőlem kell jöjjön, így a sötétség világosságnak fog tűnni, a kapni akarásnak a Fényhez kell hasonlónak lennie,

Ezért az ön-leképzés, mikor belépek a spirituális  embrió állapotába, a legkisebb spirituális fokra, ez már a két vonal összekötésével történik, ami harmóniában érint engem és a kapcsolatban kettő között.

Soha a spirituális úton lesünk képesek érezni a Teremtőt máshol, csak a középső vonalban. Át vagyok dobva más állapotokba, de ebben a helyzetben én elszakadok a Teremtőtől. Csak akkor érezhetem őket, ha a középső vonalon vagyok, megformálva azt bennem.  Ez ugyanaz, mintha egy skála függőleges mutatóját egyensúlyoznánk. A skála (Moznaim) a fül (Awzen) szóból jön hallva a Bina-t

Nekem ezen a függőleges középső vonalon kell lennem, és csak ott érzem Őt. Ez a  Zeir Anpin, vonala a Teremtő. És ha csak kicsit eltolom oldalra, Ő eltűnik.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,606 seconds.