Dr. Michael Laitman

Zivug de Hakaa

Kérdés:

Mi áll a Kabbalista szakkifejezések mögött? Például mit jelent Zivug de Hakaa (kapcsolódunk, miközben harcolunk)? Hogyan képzelhetem ezt el?

Válaszom:

A Zivug de Hakaa azaz a “kapcsolódunk, miközben harcolunk”  azt jelenti, hogy amikor két ellenkező oldal képes egyesülni, az beléphet egymásba specifikusan ezen harc  alapján. Kezdetben ők ellen oldalon vannak, de mindkettő erőfeszítést tesz, harcol a saját természete ellen, a másik érdekében. Jóllehet az ő természetük ellentétes de mivel harcolnak önmaguk ellen, feltárul előttük annak a lehetősége, hogy hasonlóak legyenek  az egyesülés vágyában. Tehát ők összekapcsolódnak.

Ellentétes vagyok veled minden tulajdonságomban, és mégis egyesülni akarok veled. Tehát én  fogom a saját tulajdonságaimat, átváltoztatom azokat, hogy hasonlóak legyenek hozzád, és ezen keresztül egyesülhetnek veled. Ezt hívják  „kapcsolódunk, miközben harcolunk„-nak oly mértékig, hogy belépünk egymásba és összekapcsolódunk a mély megértés és szeretet szintjén, belenövünk egymásba és kitöltjük egymást.

ft
KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,149 seconds.