Dr. Michael Laitman

A mi világunk nem más mint egy folyosó a spiritualitásba

Kérdés:

Ma van a Holokauszt emléknap. A spirituális feltárulás megakadályozhatja egy hasonló katasztrófa megtörténését?

Válaszom:

A világ hatalmas problémákkal áll szemben. Érezzük ezt, bár még jó életünk van. Olyan ez, mint egy vicce egy emberről, aki kizuhan egy tízemeletes épületből, de ugyanakkor, amíg repül a levegőn keresztül, arra gondol, hogy minden rendben van.

Minden szakértő a világ veszélyes állapotáról beszél, még akkor is amikor a gazdaságról esik szó, ami látszólag virágzik. Egy bombát találunk ki magunknak az életünk minden területén, bár a robbanása késik most. A Kabbala tudománya feltárul, mint az általános megoldás a világ problémáira. Viszont ez nem azért történik, hogy megszabaduljon a világ ezektől a problémáktól. Ezeket a problémákat azért kaptuk, hogy pontosan új irányba fordítsák a világot.

A Kabbala tudománya nem gyógyszer a szerencsétlenségek ellen, hogy ezek helyett jól éreznéd magad. Inkább arról szól, hogy az embert más dimenzióba emeli.

Ennélfogva, ameddig az emberek nem érzik, hogy nem kellene pusztán megszabadulni a problémáktól, hanem egy különböző életet kellene elérniük, egy végtelent és tökéleteset, nehéz lesz nekünk terjeszteni a Kabbala tudományát. Nem ad ez nekünk ideiglenes vagy részleges megoldást, de az egész életről beszél, erről az egész valóságról, amit most érzel. Elmondja neked, hogy ez a valóság hibás, ideiglenes, és képzeletbeli, és arra kényszerít téged, hogy olyan gyorsan emelkedj, amilyen gyorsan csak lehetséges, ebből a valóságból az igazi, örökkévaló valóság felé. A jelenlegi létezésed zavaros érzékeken alapul, az eszméletlenség állapotában, mint egy beteg egy kritikus állapotban. Emelkedésen keresztül kell megmentened magadat.

Az emberiség nem érzi ezt még, de fokozatosan, lépésről lépésre, a Kabbala tudományának terjesztése által, a közvéleményt annak a felismerésére kell vezetnünk, hogy a világunk nem más, mint egy folyosó, ami a Felső Világba vezet, és ebből a világból a spiritualitásba kell emelkednünk. Ekkor el fogjuk érni azt.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,110 seconds.