Dr. Michael Laitman

Kivételes esély felgyorsítani az időt

A száműzetés végén lehetőségünk adódik arra, hogy felszabadulásunkat felgyorsísuk saját módunkon. Csak az idő ezen szegmenségben, első alkalommal hosszú fejlődésünk során, ablak nyílt a választás szabadságának megvalósítására és ebbe saját magunk bevonására.  Nem lesz más esély csak ez; ez csak az út ezen részén létezik.

Első alkalommal a történelem folyamán, mi ebben az egzakt állapotban vagyunk. Csak eme rövid időintervallum alatt hozhatjuk létre szabad akaratunkat és a jó úton való fejlődésünket. (Achishena – a siető idő).

Jelen állapotunkat különösképpen erre a célra szenteljük. Ezt megelőzően, mindannyiunkat a természet kontrollálta,  a Fény másik oldala, a száműzetés. Rövid időn belül a Fény a Teremtő segítségével tárul fel, és akkor minket az elülső oldalával fog kontrollálni. Közben pedig e két oldal között fogunk tartózkodni. Csak itt lesz meg nekünk a választás szabadsága.

Kapunk egy esélyt arra, hogy függetlenek legyünk,ás mindenkinek értékelnie kell ennek az alkalomnak az egyedüliségét. Ez lesz létrehozva itt és most. Ez soha nem történt meg ezelőtt, és nem is fog újra megtörténni

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 1,036 seconds.