Dr. Michael Laitman

Belépési útvonal az új világba

Mostanáig az egoizmusunkat a világot irányító erő fejlesztette ki. Ez az erő növelte az egoizmusunkat egyik generációról a másikra, egy ezredéven keresztül.  De most ennek vége, és az egonk nem tekint sehova,  hogy merre tovább. Elérte a szféra végső határt, amelyikben növekedett és amelyikben feltöltődött..

Mi egy új módon vagyunk kezelve, ami megmutatja nekünk, hogyan vagyunk összekötve   egymással az egoista szférában. Az összenyomás ezen ereje  fog  állandóan közelebb nyomni minket, bezárva belülre minket, és megmutatja nekünk, hogy mennyire képtelenek vagyunk elrejtőzködni egymás elől.

A természet egy teljesen új attitüdöt fejez ki felénk, és ezért mi minden elmúlt évvel rosszabbul érezzük magunkat. Ezért van az, hogy minden ország és annak kormánya aggódik, és nem tudja, mit kezdjen a világgal.. Az egyetlen út, hogy korrigáljuk a világot, hogy magunkhoz vonzzuk az erőt, amelyik korrigálni fog, és ez addig a mértékig fog történni, ameddig mi vágyunk rá. Szóval vágynunk kell rá!

Minden személy arra lesz késztetve, hogy egymással kedvesség alapján kerüljön kapcsolatba. Ez vagy kényszerűségből fog megtörténni, vagy annak felismerésén keresztül, hogy ez szükséges. Tanulással, összefogással, énekléssel és egy Tv csatorna használatával kapcsolódhatunk a rendszerhez, ahonnan az erő jön és korrigál minket.

Mindenkinek fel kell ezt fedezni, és fel kell tárni a Teremtőt. Ugyanazon az úton, ahogy most egymást érezzük, a világot, az embereket és a természetet, a valóság egy újabb szintjét kell fetárni, egy további világot.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.