Dr. Michael Laitman

A Felső Szeretet törvénye

Kérdés:

Azért érkeztem a Kabbala tudományához, az ismétlés tudományához, hogy kapjak valamit. De egyszer csak azt látom, hogy ő  azt tanítja, hogy az ember hogyan növelje a vágyát. Hol kapok itt?

Válaszom:

Ez a kapás. Egy speciális erőt kapok a Teremtőtől, amit „szeretetnek” hívnak. Ami teljesen ismeretlen számunkra. Ennek az erőnek a segítségével hozzákapcsolom minden valóságban létező vágyamat magamhoz. Mind az én vágyaimmá válnak és megkapom őket a teljesülés mentén.

Ezt a Kabbala tudományának hívjuk, ami arról szól, hogyan kapjuk jósággal teli vágyat. Ezek mind  tiéid.  Miden, amire szükséged van, hogy szeretet érezz irántuk. Akkor felfedezed, hogy ők a végső korrekció állapotában vannak, és mind a tiéd.

Ha te a szeretet erejét megszerzed, a felebarátod vágyát jobban kezded érezni, mint ő, és aztán feltöltöd őt az érzéseid mentén. Ez az ahogyan az anya érzi, hogy a gyerekének mi kell.

A spiritualitásban a Felső Lény tudja a legjobban, mire van az alsóbb lénynek szüksége. Az alsóbb lény csak kotyog, felfedve a vágyát neked. De te ismered vágyainak valamennyi komponensét, még azokat is, amiket ő nem. Ez azért van, mert te vagy a felsőbb lény. Ha te vagy az, aki adakozik, és te töltöd fel őt, akkor te az ő viszonylatában vagy a felső, és te többet tudsz róla, mint ő rólad.

Ez a felső szeretet törvénye, amiben nincs semmi közös azzal, ahogy a „szeretet” szót használjuk a mi világunkban.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.