Dr. Michael Laitman

A spirituális világ a sarok körül van

Természetes egy személy számára, aki fel akarja tárni a spiritualitást, hogy megpróbálja elérni, „hogy minden a szemében újnak látszom” mintha csak most születtem volna, és mindent újra kezdenék. Nem tudom milyen világban vagyok benne, és ki vagyok? Ha olvasok egy cikket, fogalmam sincsen, miről szól, mivel semmit nem tudok ezekről a dolgokról. Minden előző nézetet törölök, mintha másik bolygóról landoltam volna, anélkül, hogy bármit megértenék az univerzum rendszeréből. Újként akarom őt felfogni.

Miért? A tanításaikban a Kabbalisták meg akarják mutatni nekünk, hogy van spirituális phenoména a világunkban. Viszont azok rejtve vannak előttünk,  miután semmi spirituális nem volt a világunkban, a spirituálist nem lehet rejtettnek nevezni ezért kell meg próbálni megkülönböztetnünk a spiritualitást a valóságunkban. De hogy tesszük ezt?  Ilyen speciális fény, milyen illumináció tud segíteni abban, hogy lássam a spirituális valóságot. Nem tudom, ezt még meg kell tanulnom,.

Kabbalisták a következőt mondják nekünk: ha fel karod ismerni a spiritualitást, ami rejtve van előtted ezen a világon, egy új módon foghatod fel, egy új kapcsolatban közted és a környezet között. Itt van a bejárat a spirituális világba, és te bemehetsz rajta. A kinyitással történő felfedezésed által, egy új világot kezdesz látni. A bejárat az a te kapcsolatod a környezettel,  de ez egy új kapcsolat, amit te váratlanul fedezel fel.

Egyszer csak észreveszed, hogy a bejárat egy másik világba ez abból a világból jön, ami körülvesz téged. Senki nem ismeri fel. Ez olyan, mintha sétálnál az utcán, és rögtön a sarok után  a spirituális valóságban lennél. Ez a bejárat kinyílik, amikor a világunkat más módon nézed, teljesen ismeretlen lennél vele, egy friss közelítéssel fognád fel a valóságot. „az ént és a környezetet”.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,618 seconds.