Dr. Michael Laitman

Minden nap egy új ég és egy új föld

Nem tárok fel egy új „betűt”, „szót”,”mondatot” vagy „lapot” az „életem könyvében” minden pillanatban, aggódnom kell: Miért nincs semmi érzékem a megújulásra, miért süllyedtem le egy állati létre? Az emberiség állandóan új beteljesülést keres ( tudományokat, technológiákat fejlesztve, a szórakozás különböző fajtáit), csakhogy érezzük, hogy az élet megy tovább, és minden változik. Lehet, hogy egy személy valami újat kap,  de látja, hogy nem sikerül teljesülnie. Ez azért van, mert a természet arra késztet minket, hogy új Reshimot fejlesszünk ki, és közeledjünk egy új világhoz.

Új egek lesznek, ami azt jelenti, hogy új földek, vagy új vágyak is. Az egek jelentése Bina , és ez az erő, ami az  egekből jön (a Bina erői) felgyújtja a Fényt bennünk,a Malchuton belül, és ez elhozza nekünk az élet megújulásának értelmét.

Minden csak a Fény hatására megy előre, aki jön és felfedi az új vágyakat, a Reshimot bennünk. Biztosítanunk kell, hogy a környezet és a könyvek állandóan új vágyakat keltsenek bennünk, és az új idők jönnek hozzánk. Ennek egy normál rutinná kell válnia bennünk: valami újnak kell feltárulnia állandóan.

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak sodródjunk az élet folyamán, állandóan serkenteni kell magunkat. Ne várd a változásokat Felülről.  Minden változásnak a személy kérésére kell létrejönnie, ez az egyetlen módja, hogy az elején kinyissuk a könyvet.  „Nem a hajnal ébreszt engem, hanem én ébresztem a hajnalt“ Minden Fénynek az én kérésemre kell jönnie. Különben a sötétség fog cselekvésre késztetni, nem a Fény.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,755 seconds.