Dr. Michael Laitman

Egy spirituális harc sohasem fejeződik be

Kérdés:

Ezen a hétvégén lesz egy Konvenció Észak Amerikában, aminek címe: A Világ Zohár Konvenció, ahol a barátaink a világ minden részéből összejönnek. Ön egyszer azt mondta, hogy az általános cél hasonló szituációjában volna, Rabash-t kérdezné. “Mi hiányzik nekünk ahhoz, hogy elérjük a célt? Ő azt válaszolta  „Harc” Mi az a harc, és hogyan érhetjük el ezt az állapotot ezen a hétvégén a Konvención, vagy éppen most, nagyon is ebben a pillanatban

Válaszom:

Egy spirituális harc alatt, az ember nem gondolkozik azon, hogy mikor fog az véget érni. Egy harcban összefogom az összes erőmet, és azokkal harcolok.

A mi világunkban egy harc az koncentrált csapás, követve a pihenés esélyével. Mindazonáltal spirituálisan tökéletes, és ezért nem lehet átmeneti. Ha a vágyad autentikus, akkor örök is! Ezért egy spirituális harc az erők mobilizációját jelenti, ahol állandóan koncentrálnod kell, egyre jobban, szünet és pihenő nélkül. (Valójában kapunk egy pihenőt Felülről, mint a Hanukka  állapotát, Aai a következő szavakból jön “Hanu-Koh,” állj meg itt). Ez egy lépésben történik, egy eszközzel, a további előrehaladásban.

Ez a Konvenció minden tanuló számára a világon nagy lehetőségeket ajánl a haladásra.  Jóllehet mi Észak Amerikában jövünk össze egy Konvencióra, minden leckének direkt sugárzása lesz. És természetesen ennek az egész nagy vágynak lesz szentelve a spirituális edény (Kli).

Reméljük, hogy mindenki meg fogja érteni, hogy a Kabbala pontosan erről az egységről beszél, inkább mint vörös fonalról, bűbájról, stb.  A vágyaink egyesítésén keresztül elérjük az örökös dimenzió létét. Reméljük, hogy sikerülni fog!

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.