Dr. Michael Laitman

Egyesítsük a világ szívét

Kérdés:

A Világ Zohár Konveció két napon belül kezdődik New Yorkban, úgy néz ki mindent elmondtak már róla, mint például, hogy kell felkészülni rá, és mi fog ott történni? De mágis tudna adni valami végső, összefoglaló instrukciókat?

Válaszom:

Az összefoglalás célja, hogy megteremtsük a kapcsolatot a szíveink között. Ez az egyetlen dolog , amit korrigálni kell, és ennek kell a legfontosabb dolognak lennie számunkra.

Nem kell aggódnod amiatt,  hogy képes vagy-e látni és hallani mindent, és talán nem vagy képes arra, hogy megérts mindent.  A legfontosabb dolog a szíved: Azon kell aggódnod, hogy kapcsolatba kerülsz-e azon emberek hasonló vágyaival, akik részt vesznek ezen a  összejövetelen

Ezernél több ember lesz jelen a jelen konvención, és ezek csatlakozni fognak ezrek százaival az egész világon. Ha ezek a szívek egy egyedi vágyban kívánnak egyesülni, hogy elérjék a Teremtő kinyilatkozását, és hogy elérjék az adakozást és a szeretetet az egyesülésen  keresztül, akkor ez meg fog történni. Ez a cél elérhető. Nemcsak elérhető, hanem meg is fog történni ilyen vagy olyan módon a közel jövőben.

Az előző években nem beszéltem szeretetről és egyesülésről, de most már a Teremtő gyakorlati feltárásának a küszöbén vagyunk, ami az adakozás és szeretet tulajdonságát illeti, a világunkon.  Ezért nagy siker reményével csatlakozunk a Konvencióhoz.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.