Dr. Michael Laitman

Az egész világ tőlünk függ

Ha valami ördögi történik a világon, ez azt jelenti, hogy mi még midig képtelenek vagyunk korrekciót hozni a világra. Ha az emberek még mindig háborút csinálnak, rombolást és terrorizmust, megvetik egymást, hazudnak egymásnak, nyerészkednek egymáson minden eszközzel, ez azt jelenti, hogy nem sikerül korrigálnunk a világot

Ha a Fény jobban sütne, mindez nem történne meg. Az emberek képtelenek lennének így viselkedni, és a természet az élettelen, növényi és állati szinten nem okozna kellemetlen „meglepetéseket”.

Mi a teljes körű természeten belül létezünk, de az egyensúlyunk vele tőlünk függ, az emberi szinten. Ezért kell építenünk egy hatalmas spirituális edényt (Kli) többek között a Kabbalát tanulmányozni. Szoros kapcsolatban kell egyesülnünk, hogy az emberek az egész világon érezzék ezt az erőt, és kényszerüljenek egyesülni egymással.

Ez az, ahogy ez történik. De honnan jönnek a különböző gondolatok és vágyak hozzánk? Nem tudjuk, de bennük merülnek fel és mennek egyiktől a másikig, a köztünk lévő kapcsolatok hálózatán keresztül.Speciális időben élünk. Baal HaSulam írja, hogy nekünk nagyon hálásnak kell lennünk a teremtőnek, hogy olyan generációban élünk, amelyik alkalmat kapott arra, hogy terjessze a Kabbala tudományát , amely a régi időkből ért el minket..

Mi vagyunk az első generáció, aki használni tudja a tudományt, és eléri az örökkévalóságot, hogy fölülemelkedjen az egész életen, kijöjjön az összes földi  korlátozásból, belépjen egy új dimenzióba, a spirituális világba.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.