Dr. Michael Laitman

Kapcsolódunk minden valóság rendezőjéhez.

Az ember az egyik szintről a másikra megy különböző állapotokon keresztül, nem szabad elfelejtenie neki, hogy csak egy erő van a valóságban. Ez nem ő vagy a környezet, hanem csak a Felső Erő,  a teljeskörű természet, a Teremtő, aki az összes állapotot szervezi neki, és csak Ővele kapcsolatban létezik.

Az igaz, hogy le kell eresztenem magamat  a környezet előtt, és hogy tanulmányoznom kell a könyveket, amelyeket okos emberek írtak, a Kabbalisták, és nekem folytonosan újjá kell építenem magamat.  De minden módon, a borítón keresztül, az egész színházon keresztül össze kell lennem kötve a Rendezővel, aki mindent a szabályok szerint rendez el. “Te kezelsz engem hátul és elöl is”

Akkor én nem csak szinteken és állapotokon  megyek keresztül, és epítek ki kapcsolatokat a csoporttal, de én minden módón össze vagyok kötve vele, Ő közöttünk helyezkedik el. Olyanok, mint az adapterek, akik segítenek feltárni Őt.  Fokozatosan, ahogy tanulmányozom  őket, látom hogy az összes akadály, aköztem és a Közte lévő titkolózás foka, azért vannak, hogy segítsenek nekem változni, hogy én egyre jobban hasonlítsak Hozzá. S Redezőhöz, aki megszervez mindent nekem.

Aztán elkezdem felfogni a környezetet, az atmoszférát, a barátokat, a tanulmányokat és a tanárt, akik Őt képviselik. Abbahagyom, hogy bármilyen jelentőséget vagy létezést tulajdonítsak bennük és nekik, és akkor ők fokozatosan eltűnnek a szememben. Többé nem látom őket, hisz megvan a saját erejük, hatalmuk és befolyásuk.

Egyre jobban viszonyítom őket a Teremtőhöz, és eddig a fokig igazolom őket és a Teremtőt, aki ezen a módon cselekszik velem. Ez az ahogy én megszerzem a kapcsolatot Vele. Aztá én szeretek mindenkt, mert segítettek nekkem hogy odasimuljak Hozzá.És akkor az egész világot a”szent Schechinának hívjuk, – egy vágy, amin belül a Fény mindent kitölt. És ez a vágy az enyém.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.