Dr. Michael Laitman

Az életünk legfontosabb eseménye

Nincs nagyszerűbb ünnepnap, mint a Torah megkapásának ünnepnapja. Ha nem a  Toráért létezünk, mi be lehetünk zárva az állati létezésbe, a Föld utolsó fordulatáig.

Már megkaptuk a lehetőséget használni a Felső Erőt, és az ő segítségével belépünk a Felső Dimenzióba, ahol folytatjuk a létezést és az életet a spirituális dimenzióba. Simán eltudjuk hagyni a világunkat, és ezt a valóságot ahogy most érezzük, egy új állapotba, különböző világba vagy dimenzióba, ahogy itt nincs mód kapcsolódni a Földhöz, vagy ehhez az univerzumhoz. Feltudjuk fedezni a létezésünket, egy végtelen és perfekt formában, teljes harmóniában, a fizikai világ minden határoltsága nélkül.

Felső Erő segítségével fel tudjuk fedezni az átjárót a mi világunkból és ebből az elrepedt életünkből egy perfekt létezésbe. A jelentése az átmenet végrehajtásának a mi dimenziónkból a felsőbe: „Torah”. Ez egy speciális erő, ami fokozatosan megváltoztat, és egy új állapotba vezet  bennünket. A szintváltáshoz, simán lépünk a következő állapotra, ameddig az összes „földi”, (egoista) minőségünket megváltoztatjuk spirituálisra, adakozóra. Aztán gyűjtjük a lehetőséget, ami átvezet egy végtelen, teljes létezésbe. Ezért ennek a lehetőségnek a megkapása, a legfontosabb esemény az életünkben, valódi ünnep!

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.