Dr. Michael Laitman

Ültesd el magadat a spirituális fejlődés valódi környezetében

A Körülölelő Fény csak a spirituálisra való vágy mértékéig befolyásolja az embert. A Kabbalista a csoporttól kapja ezt a vágyat. A csoport az ő környezete, ami vele azonos szinten létezik, belőle adszorbeál mindent, mint a földbe ültetett növény.

A mag önmaga halott. Csak akkor válik élővé, amikor a magot elültetjük a megfelelő földbe. A felélesztés csak a környezet hatására történik. Egy megfelelő környezet nélkül a mag az többnyire egy élettelen információs gén. A megfelelő környezet az, ahol befolyásolni kezdi őt a nap és a természet többi erői, a mag életre kel.

A magnak kölcsönösen egymásra kell hatnia a környezettel annak érdekében, hogy a Felső Erő működni tudjon rajta.  Ugyanez igaz az emberekre. Az embert befolyásolja a környezete, csak  úgy, ahogy a mag nő és fejlődik, ha a megfelelő földbe ültetik megfelelő környezeti körülmények mellett. Ha az embert nem a neki megfelelő környezetbe helyezik, nem várhat semmilyen spirituális előrehaladást.  .

Ez egy olyan tény, aminek mindenki számára világosnak kell lennie. Csak addig a fokig, amit az ember elnyer a környezetéből, jut a naphoz és az oxigénhez ( az erő rekvizitumaihoz),  amik elkezdik őt „fává” fejleszteni. Akkor ezt az erőt érezni fogják belül is, még azok is akik nem látnak tisztán a fizikai szemükkel. Miután mi mindannyian össze vagyunk kötve egy egyedi általános rendszerben, más emberek azt fogják érezni, köztünk él egy igazi és spirituális töltés: A Fény az edényben.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,634 seconds.