Dr. Michael Laitman

A Kabbala és a Kvantumfizika uniója.

A hírekben( www.scirp.orgban): Journal of Modern Physics –ben publikált cikkemben, amelynek I.Orion professzor volt a társszerzője, aki kvantumfizikus, azt az eredményt mutatom be, amire különböző területeken dolgozó tudósokkal való együttműködésemben jutottam. A Kabbala eszméi fokozatosan világossá válnak a tudósoknak.

ABSTRACT
A két rés kísérlet demonstrálja a kvantumfizika részecske-hullám kettős természet problémáját. Az elmúlt évtizedben sok értelmezés jött létre a kvantumelmélet percepciós problémájában A legtöbb esetben nem tiszta terminológiát használtak, vagy csúnya folyamatokat , mint például a részecske darabolás. Ebben a cikkben  javasolunk egy új koncepciót, hogy megmagyarázzuk azt a kísérletet, ami a két posztulátumon alapszik: Az (EoF) formula ekvivalenciája és a részecskék kapcsolata más részecskékkel, pontosan egy csoportként funkcionálnak. Ez a két feltétel szükséges, hogy kezelni tudjuk a hullám tulajdonságot a kollektív kapcsolatban, és ezért nem létezhet egy egyedi részecskében.. De Broglie felfedezte a matematikai kapcsolatot a részecske és a hullám között.; de ő nem specifikálta ennek feltételeit.  A javasolt értelmezés az új útja annak, hogy a részecskéket, mint egyesített csoportokat nézhessük, a Kevutsa, ami az anyag magasabb rendű szintje. Egyforma részecskék szériái további tulajdonságokat tartanak rendben, hogy megmutassanak egy nagy egyesült és korrelált mozgást, amit mint hullámátvitelt figyelünk meg a rendszeren keresztül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.