Dr. Michael Laitman

A belépési pont a spiritualitásba

A hozzám intézett kérdés:

Hogy lehetséges lenullázni magam, a barátom előtt, amikor csak a testi formáját vagyok képes látni?

Válaszom:

Ne fordítsunk figyelmet a testi formának;  ez a világ egy illúzió (Olam Amedumeh). Csak a személy szívben levőpontját kell észrevenni. Ez az, amivel Ön egyesülni akar.. A személyisége talán kényelmetlen, talán olyasvalaki, akit Ön nem kedvel, de ezek megítélések az „állati” szinthez tartoznak, az ő és az Ön „szamaraihoz” (Egó).

Amikor Ön a spirituális célra fókuszál, és a másik szívben lévő pontjára, akkor láthatja a tiszta vágyat lángolni a másikban, de  nem a másik testi tulajdonságához kapcsolódóan. A test egyáltalán nem lényeges. A végén elvonszolják a temetőbe, mint teljesen szükségtelen dolgot.

De a szívben levő pont a  Teremtő mindannyiunkban. A Teremtő minden emberben benne van, mivel Ő, az Egyetlen, aki  ezeket a spirituális pontokat összevezeti, hogy egyesüljenek és hozzá menjenek. Ezért hálásnak kell lennie, hogy ez a jelentés át lett adva Önnek.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,602 seconds.