Dr. Michael Laitman

A nekem hiányzó erő megszerzése.

Kérdés:

Hogyan fejezhetem ki a szeretetemet a barátaimhoz, ha még nem létezem a spirituális világban?

Válaszom:

Meg kell mutatnod mindenkinek, hogy milyen lelkesen fogsz fel mindent, milyen rugalmas vagy abbeli törekvésedben, hogy elérd a spiritualitást, mennyire önkéntesen veszel részt a Kabbala terjesztésének munkájában, mennyire állsz készen, hogy egyesülj a barátaiddal, és hogy szeresd őket, azaz mennyi erőt fordítasz ezekbe.

Nyíltan példát kell mutass, és ez fel fog rázni másokat. Ez az, ahogy a gyerekeinkkel viselkedünk ezen a világon: Állandóan példát mutatunk nekik, ami megmutatja nekik, hogyan cselekedjenek. Ha azt akarjuk, hogy egy gyerek ránk mosolyogjon, mi is mosolyogjunk rá.

Ez az, ahogy a barátainkkal szemben is viselkednünk kell. Ha én teszek valamit érte, a következő pillanatban az ő reakciója inspirál engem. Még ha  hamis is az inspirációm a spiritualitás által, ez feltüzeli őt, és ő felébred. Közben az ő inspirációja az igazságra ébreszt engem.

Egy fortéllyal kezdtem, és valóban inspirálva lettem. Felépítem a környezetemet magamnak pontosan azért,  hogy úgy tekintsem  a vágyaimat, mint a részemre szóló törvényt.  Én hatással vagyok a környezetemre egész idő alatt, bemutatva a szeretetemet a barátaim iránt, a cél fontosságát, és készen arra, hogy annulláljam magamat. Válaszul megkapom tőle az összes komponenst, amelyik segít nekem, hogy elérjem a Teremtőt. Én annyival többször kapom meg ezeket a komponenseket, amennyi ember van a csoportban. A csoport ellát azokkal a korrigált erőkkel, amik hiányoztak nekem.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,107 seconds.