Dr. Michael Laitman

A spirituális élet egyszerű formulája

Ha nem látsz erős vágyódást a spiritualitás iránt a barátaidban, ha nincs rád hatással a környezet, és nem inspirál az adakozás, ez azt jelenti, higy nem fektetsz be a környezetbe. Kezdj el befektetni a barátaidba, és látni fogod, hogy viszont hogyan befolyásolnak téged.

A formula nagyon egyszerű: Bekapcsolódom egy csoporthoz, és mindenkivel együtt elérjük azt az állapotot, ahol elkezdjük befolyásolni egymást.  A mi körünk átmegy a spirituális edénybe(Kli).  Minden vágyunk a spiritualitásra, a szívbéli pontunk,  egyesülnek bennük, és fölöttük, építünk egy antiegoista  ernyőt, a mi kölcsönös adakozásunkat.

ernyő lélek csoport

Most, meg kell vizsgálnunk, hogy hogyan  hatunk egymásra, hogy eddig teszünk vagy nem  a Tetemtő adakozásának javára. Ha igen, van egy képernyőnk és egy Visszaverő Fényünk. A Felső Erő rögtön feltárul nekünk, a formák ekvivalenciája mentén.  A formula nagyon egyszerű:: “Én” –>csoport –:> lélek!

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.