Dr. Michael Laitman

Egy magasabb dimenzióba emelkedni

Amikor a lelkek egységre lépnek, az ember egy új valóságot fedez fel. Jelenleg azt tapasztaljuk, hogy ebben a világban élünk, ami az egyéni létezés szintjén áll; minden rész le van választva a teljes szervezetről. Mégis, annak ellenére hogy minden ilyen rész él és tudatában van az egyéni létezésének, különbség van az egész test és az olyan test között, aminek a részei le vannak csatlakozva.

Most minden lecsatlakozott egyén életvonalat kap, és élettámogatást, mint egy szerv, amit leválasztottak a szervezetről és arra vár, hogy egy másik szervezetbe ültessék át azt. Ennek megfelelően olyanok, mint az „átültetésre-kész szervek” az életben tartó rendszeren, ami biztosítja, hogy nem süllyednek az állati létezés alá. Ezek a szervek úgy tudnak magukról, hogy ebben a valóságban léteznek. Ezek vagyunk mi.

Ha mi, az ilyen szervek csoportja, arra vágyunk, hogy egységre lépjünk, és kérjük azt, akkor a közös vágyunk (az ima, amit MAN-nak hívunk) lehívja fentről (magasabb szintről) az erőt, ami egyesít minket. Ennek megfelelően, az egységünkben felfogjuk a spirituális valóságot, mint egy test, akinek a szervei elkezdenek kapcsolódni egymással.

Így az egész szervezet egy különböző életet tapasztal meg, nem a létezést, amit különállva éltek meg, az állati szinten történő létfenntartás érdekében. Kiemelkedünk az állati létszintről egy új szintre, amit embernek hívnak.

A „testi szervek” ilyen közös élete (a közös lélek) a spirituális világ névre hallgat. Már nem is tekintjük életnek az előző létezést, mert nem azért élünk, hogy túléljünk, hanem ehelyett támogatjuk egymás életvonalát. A Fény teljesen új és különböző valóságot ad nekünk.

Az előző életünk az állati szinten szélsőségesen alacsonynak és nemkívánatosnak fog tűnni. Csak azért van rá szükségünk, hogy mások vágyait magunkba szívjuk, akik a világunkban állatokként élnek; ezek azok a vágyak, akik nem csatlakoztak még a kapcsolatunkhoz. Fokozatosan ők is elkezdenek majd emelkedni. Viszont egyszer, ha elértük a spirituális életet, ez az alacsony szint szükségtelen lesz, mert akkorra mi mindannyian magasabb dimenzióba emelkedtünk.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,713 seconds.