Dr. Michael Laitman

Minden lélek egyedi hatóköre

Az Arvut (kölcsönös garancia) akkor ölt erőt, amikor megesküszöm rá, hogy mostantól a részem mindenkiben ki lesz töltve. Ez elég egyszerűnek tűnik, de ahhoz, hogy elérjem ezt, spirituálisan kell közelednem mindenkihez és éreznem kell a vágyaikat. Mivel lélekben mind össze vagyunk kapcsolva, fel kell fedeznem, hogy a saját részem hol fekszik a másikban található vágyban, és neki valamit bizonyosan meg kell kapnia a lelkemen keresztül, ahogyan az egy általános fizikai testnél is működik.

Hol is van akkor az az üres terület, amit ki kell töltenem a rendszernek megfelelően, ami a Végtelen Világban létezik? Gondoskodnom kell róla, és mindegyikünknek szintén gondoskodnia kell a másokra való tekintettel. Nincs olyan lélek, ahol nincs részem és nem kell kitöltenem az űrt. Senki sem tudja kitölteni rajtam kívül; ez egy különleges űr, egy egyedi hatókör, amit csak én tudok kitölteni. Az enyém érte a felelősség, csak hadd tegyem azt!

Nincs másra szükségem, csak arra. Mint egy anya, aki gondoskodik a csecsemőjéről, aki egyetlen dolgot szeretne csak: egy lehetőséget, hogy gondoskodhasson. Próbáld azt mondani egy anyának, hogy adja át a gyerekét másnak. Még ha ő királynő és számos szolgája is van, akik boldogan segítenek neki, akkor is szereti etetni a leszármazottját.  Örömét leli abban, ha önmaga teheti meg. Nekünk is úgy kell felfognunk az adományozásunkat mások felé, mint egy örömöt.

Az egymással való kötődésünknek köszönhetően minden lélekben ott van egy hely, amit ki kell töltenem. A lelkem 7 milliárd részt tartalmaz; rajta kívül másik 7 milliárd lélek van, és mindegyikükben ki kell töltenem a helyem. A szívben található pontomból kitöltöm a részem az összes lélekben, és mindegyiküknek ki kell töltenie a részét bennem.  HYPERLINK “http://www.laitman.com/wp-content/uploads/2010/05/TheUniqueRange.jpg”

Ezt híják a lélekbe történő kölcsönös behatolásnak. Mindegyiknek van egy gyökere, amiből cselekszik. És minden vágy bennem a gyökéren kívül idegen bennem. Csak azért van jelen bennem, mert tartalmazom az összest.

Eredetileg csak egy pont vagyok. Másokra van szükségem, hogy betöltekezést adjanak nekem az összes ilyen vágyban és csak akkor fogok élni! Ami engem illet, ezeket a vágyakat úgy kell használnom,, hogy megértsem másokat és megjavítsam a lyukat bennük, amit csak én tudok kitölteni. Amikor ezt a többi vágyat magamhoz kapcsolom, látom az igényeiket és kitöltöm őket a szívben található pontomból. A vágyamon keresztül érzel engem, amit hozzád csatlakoztattam, és kitöltöd a teredet bennem a szívben található pontodból. Ezt Arvutnak hívják. Nincs más lehetőség arra, hogy kitöltekezzünk. Ez az egyetlen mód rá.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,606 seconds.