Dr. Michael Laitman

A Felső és az alsó titkainak elérése

A Zohar VaYikra (Szólított az Úr),” fejezetéből 324 szakasz: Boldogok a az igazak, a Teremtő megmutatja nekik a felső és az alsó mélységes titkait, mindezt a Torah-ért mivel bárki, aki a Tórával van elfoglalva, meg lesz koronázva az Ő Szent Nevének koronáival. Ez azért van így, mert a Torah a Szent Név, és aki elmélyül ebben, feljegyeztetik, és meg lesz koronázva a Szent Névben, és akkor megismeri a rejtett utakat és a mély titkait a felsőnek és az alsónak, és többé nem érez félelmet.

Nincs más mód kapcsolódni a Teremtőhöz, az igaz Felső valósághoz (amit fel akarunk fedezni, belépni, és ott létezni), mint a Fény segítségét használni. Ez csak akkor tud felettünk ragyogni, ha mi fejlesztjük az erre irányuló vágyunkat.

Csak a csoport segítségével tudjuk fejleszteni ezt a vágyunkat. A személynek csak szívben levő pontja van, és a Reformáló Fény vonzása érdekében szüksége van egyéb megerősítésekre, amit csak a csoporttól tud megkapni. A csoporttól kapott vágyban már az adni akarás szándéka van, és ezzel a személynek meg van a kapcsolata a Felső Fénnyel. A csoporthoz való kapcsolódás megszerzése érdekében le kell nullázódnia a csoport előtt, és fel kell emelnie a cél fontosságát.

Más szavakkal, a személynek a saját kapni akarásra irányuló vágyai, a saját egója ellenében kell dolgoznia. Ezért amikor a személynek a csoporttal együtt dolgozik, magára tudja vonzani a Reformáló Fényt, amely megadja neki a kapcsolatot az adakozás tulajdonságaival, a spirituális világgal

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,748 seconds.