Dr. Michael Laitman

A közvetlen út, az adakozás, a szeretet, és a spirituális világ eléréséhez

Az útmutatás azt mondja, hogy a személynek először a Torah-t, a Mishnaht, és aTalmudot, kell tanulmányoznia, és csak akkor nekifogni a Kabbala tanulásának. Ez a helyes, feltéve, ha valaki már kiérdemelte a tanulást a Lishma szintjén. ami akkor van, ha valaki kijavította magát teljesen.

Akárhogyan, de először a lélek korrekciójára van szükség. Ezért létezünk, ezen alapul az egész munkánk. A Torah (a Korrekció Fénye) fel van kínálva a számunkra, kimondottan a ennek a folyamatnak a végére, ahogy mondva van: “Én teremtettem az egoizmust, és adtam a Torah-t ennek a korrigálására.”

A korrekció érdekében vannak a következő dolgok: Először el kell érnünk a “Lishma” szintjét (az adakozásnak, szeretetnek, és a spirituális világba való belépésnek az elérése), a legrövidebb, és legeffektívebb módon.  Akkor, ön szabaddá válik a teljes Torah tanulásához, mivel a lélek, amit meg akar szerezni, tanítja önt közvetlenül. Senki nem lesz képes megmondani, mit tegyen. Ön azonban meg fogja látni, érteni, és elér mindent önmagától.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,148 seconds.