Dr. Michael Laitman

Látni és hallani a Felső Rendszert

Az emberek nem tudják, mi a Lishma állapota, és gyakran használják ezt a nevet arra, hogy egyáltalán nem- spirituális állapotokat jelöljenek vele. Nem értik, hogy a  Lishma –t elérni nagy munka, ami lehetetlen a Kabbala tanulmányozása, a csoport és a Kabbalisták által elmagyarázott felemelkedés szabályainak való engedelmeskedés nélkül,

Lishma tényleg azt jelenti, hogy az egoizmusod felé emelkedsz és teljesen az adakozásban vagy.  Az adakozás tulajdonságában, látod a spirituális világot, és ebben a világban te csak a spiritualitás kedvéért létezel.  Magadat teljesen a lelkeddel azonosítod, de a testednek továbbra is egészségesnek kell lennie, hogy mindkét világban létezhess.  A lélek valóban nem haladhat előre, ha az ő másik fele, a test, nem létezik ebben a világban. A léleknek szüksége van a testre egésze az utolsó lépésig.

Az emberek nem értik, hogy ahhoz, hogy elérjük az adakozás tulajdonságát, a Lishma-t , az embernek fel kell rajzolnia a Fényt, aki visszatér hozzánk, az adakozás forrásához. A Teremtőhöz való ekvivalenciáját. Ezek után az embert „angyalnak” hívják, ez azt jelenti, hogy ő nyíltan fogadja a Teremtő rendelkezéséit, és követi őket. Ő felfedi a Felső Rendszert, ennek a kapcsolatát a Teremtővel a Hassadim Fényében, vagy éppen a Hochma –ban.  Ennek a felfedezésnek semmi köze a tudás mennyiségéhez és minőségéhez, hanem csak az adakozás és szeretet felfedezésének mértékéhez.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,139 seconds.