Dr. Michael Laitman

Távcsövet használunk a célra vezető úton

Kérdés:

Hogyan irányíthatom magamat korrekt módon a cél felé?

Válaszom :

A Teremtő adott nekem egy távcsövet, amin keresztül láthatom a célomat a távolban, és indulhatok feléje. Ezek a távcsövek a lélek kis részei, amikhez csatlakozom, és felismerem a célt. Az ő segítségével kezdek a cél felé mozogni.

Az összes lélekből, a Teremtő kiválasztja a lelkek egy csoportját nekem. A lelkeknek ez a csoportja a kollektív lélek szerve, a szerv, amihez tartozom. A Teremtő nem csak kiválasztotta a lelkek csoportját, arra vezetett rá engem, hogy csatlakozzam hozzájuk, hogy a lelkek csoportja a lelkek egysége legyen, amelyek nekem vannak szánva.  A lelkeknek ez az egysége segít nekem előre haladni. Ezt úgy érem el, hogy csatlakozom hozzá, és ezen keresztül elérem az egyedi lélek általános rendszerét.

Még nem vagyok összekötve ezekkel a lelkekkel, és nem ismerem fel őket.  Az egész kapcsolat mintha víz alatt lenne.  A víz felett fizikai testeket látok, mint a sajátom, miután a Teremtő egy fizikai csoportba hozott engem.  A Teremtő adott nekem egy alkalmat arra, hogy elkezdjek belépni a lelkek belső hálózatába, azáltal, hogy megszervezem a barátaimmal való fizikai kapcsolatot, feltételezve különféle felelősségvállalásokat, apró munkákat, kötelezettségeket, és csoport törvényeket.

A velük való belső egyesülésemben ”elmerülve a víz alatt”, felfedezem, hogy ez a csoport teljesen korrigálva van, miközben én meg nem.  Látom ezt a csoporton keresztül, de adva van nekem egy lehetőség, hogy csatlakozzak a korrigált rendszerhez.. Ezen a csoporton keresztül, adva van nekem a lehetőség,  hogy Ádám teljes rendszerébe, a Végtelen Malchutjába belépjek.

El kell érnem a „szeresd felebarátodat, mint tenmagadat” attitűdjét,  ami a barátaimat illeti, és ami a többi emberhez való attitűdömet illeti, a világnak „kárpótolni kell minden embert”. “Szeresd a másikat” azt jelenti, hogy egyesüljünk a véleményünkben, és hogy a Teremtőnek a csoport akaratához kell vezetnie.

Vagy azt kell választanom, hogy elfogadom a csoportot, ahova a Teremtő visz engem, vagy látszólag „szabad” maradok ( de ami azt jelenti, hogy precízen követem a parancsát) Ebben van az én szabad akaratom? Tudatosan együtt mozogni a csoporttal,  vagy erővel (látszólag szabadon) mint a többiek.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,109 seconds.