Dr. Michael Laitman

A Resimók létrája, ami a Végtelenbe vezet minket

Kérdés:

Amióta csak elkezdtük tanulni a Zohárt, miért tapasztalunk annyi hullámhegyet és hullámvölgyet, és miért ilyen erősek azok?

Válaszom:

Azért érezzük ezeket a hullámzásokat, mert most lépünk be a gyógyulás folyamatába. Mindig, amikor emelkedést vagy leszállást érzek, ez megmutatja, hogy eggyel több Resimót (spirituális felvétel) valósítottam meg.

Nem tudom, hogy hány Resimóm van. Mégis egyenként kell keresztülmennem rajtuk; nem tudok átugrani felettük, vagy kihagyni valamelyiket. Meg kell valósítanom az össze Resimót az utamon, azzal, hogy átmozgatom a Resimók láncolatát ebből a világból a Végtelen Világba. És az út a Végtelen Világba annak az útja, hogy a többi lélekkel egy egységes egésszé kapcsolódjak össze, és így fel tudjam fedezni benne a Teremtőt

Ebből az okból kifolyólag az összes állapot, amin keresztülmegyek, jelzi a Resimóim megvalósítását. Ezért minél gyorsabban tapasztalja valaki a változásokat, annál jobb. A legfontosabb az, hogy folytassuk.

Cselekednünk kell az értelem felett. Egy pontos időt kell adnunk a tanulmányokra, arra hogy terjesszük a Kabbalát, a csoportmunkára és az egységre a barátok között. Emlékeznünk kell a célra napközben, és emlékeztetni magunkat egy ébresztőórával, vagy egy szöveges üzenettel. Minden eszközt be kell vetnünk annak érdekében, hogy még több Resimót valósítsunk meg, egyiket a másik után. Ezen a módon „a sok fillér majd egy nagy tételt fog kitenni”.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,639 seconds.