Dr. Michael Laitman

A Zohár gyógyító fénye

Kérdés:

A spirituális világ melyik részéről jön le hozzánk a Zohár Fénye?

Váalszom:

Ez a Ros de Arich Anpinból jön a Körülölelő Fény formájában, a Zohár Fénye a Végtelen Fénye, a felső ragyogás. Ez a Fény nem „jön el hozzánk” inkább „távolról” ragyog ránk, és visszavisz minket a Forráshoz. Ránk ragyog a világokon keresztül amik lecsökkentik azt, és megvilágítja az olyan vágyainkat, amik ellentétesek vele.

Ez nem a kapcsolatok „közvetlen” rendszere, ami az ernyőkön alapul és a Belső Fényen, amit megkapunk, ahol a Fény olyan mértékig ragyog fel bennünk, amennyire adományozni vagyunk képesek. Sokkal inkább mivel még nincs ernyőnk, a Fény messziről ragyog rám és nem olyan mértékig, amit meg tudok kapni az adományozás érdekében, hanem olyan mértékig, amennyire meg tudom gyógyítani magamat a segítségével.

Néha valaki elmegy az orvoshoz, aki azt mondja neki: „Mit tehetek? Nagyon erős gyógyszerre van szüksége, de a teste nem lesz képes kibírni azt.” Megesik ez idősebb emberekkel, akik komolyabban megsérülnek. A gyógymód létezik, csak az illető teste túl gyenge, hogy megkapja azt; nem tudja megemészteni. Így ez inkább ártana neki, mint segítene.

Ugyanez a helyzet a Körülölelő Fénnyel, ami olyan mértékig gyakorol rám hatást, amilyen mértékig képes engem gyógyítani, ez annak a mértéke, amit képes vagyok elviselni. Ez azért van így, mert megkapom a Fényt, az adományozás tulajdonságát, mint egy mérget, azaz halált az egoizmusomra.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,641 seconds.