Dr. Michael Laitman

Amikor hét erősebb, mint hétmilliárd

Az egyetlen erőfeszítés, amit a spirituális munkánk során képesek vagyunk megtenni, az hogy a csoporthoz „csatlakoztassuk” magunkat, és engedjük, hogy hatást gyakoroljon ránk. A környezet olyan erővel száll meg minket, ami nem jelentős nagyságú. Az a fontos, hogy milyen mértékig tekintem a sajátomnak.

Már láttuk, hogy azok, akik közel vannak hozzánk, jobban hatással vannak ránk, mint az idegenek. Hétmilliárd ember él a Földön, de nem érzem a hatásukat annyira, amennyire a közvetlen családomét érzem, ami sokkal korlátozottabb számú, például csak hét ember.

Így amikor egy személy az életét úgy szervezi, hogy a környezete inspirálja, akkor az hatást gyakorol rá, és lenullázza az emberiség többi részének „hatókörét” felette. A világ többi része  olyan mintha megszűnne létezni. Ennek eredményeképpen a személy erőt kap, spirituális meglátásokat, és nagy vágyakat. Ezzel a birtokában van az előrelépés eszköze.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.